Profesija: BG

Žurnāli, kurus lasu es:

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Atbalstīsim savējos: Latburgers
Publicēts 12. jūlijā, 2009.
Latburgers - burgeri Latviešiem!

Latburgers dibinātājs! Savējais! :) 

Interesanta ideja - aicinu visus atbalstīt pašmāju entuziastus!

 http://www.kasjauns.lv/lv/news/?news_id=5684&news_com=1&news_sort=asc&news_offset=1#comments

Atrašanās vieta:

Karte

Ja kāds ir bijis - izstāstiet kādas cenas? Kāda kvalitāte? 

 


Komentāri (40)
janis: vajadzēs pamēģināt :P
12/07/2009 21:48
antons: esmu bijis, gardi, cenas saprātīgas, kvalitātē brīnišķīga, burgeri lieli, kautgan tos dēvē par mazajiem... ņemot vērā mazo izmērus, tad nevaru iedomāties kādi ir lielie... IESAKU VISIEM!
13/07/2009 14:19
mze: Šodien biju. IDEĀLI-ņammmmm-burgeri. "Mazie" burgeri ir ~80 sant. LIELIE burgeri ir ap 1,50. Bet tie lielie ir tiešām milzīgi. Es savā mutē knapi to mazo iedabūju iekšā - kārtīgi spiedu.
Kartupelīši 0,50 sant. un vistas filejas iekš rīvmaizes arī pa kādiem 0,80 sant. 1,80 Ls dabūjām milzu komplektu - 2 stundas vēders stenēja. Iesaku visiem :]
13/07/2009 19:34
Burgerkings: Nu tur vēl daudz pie kā jāpiedomā. Apkalpo tikai 3 cilvēki, un ja kādi 10 stāv rindā, tad 15 min vismaz jāgaida. Nav izdomāts kā pierakstīt pasūtījumu, meitene ,loģiski nespēj visu atcerēties, un tad viņai ir jāskrien 10x. Pirmos atnes burgerus, kartupeļus pēc tam, labi ka saldējumu nepasūtījām, atnestu vēl to pirmo :) No izslavētās latviešu pārtikas tur burgerī laikam ir tikai maize un salāti. gaļa tiek no kaut kurienes sasaldēt aizvilkta, ar pirkstiem noplēš kaut ko nost, un tad kausē un cep. Kartupeļi arī 90% nav latvijā ražoti, jo ber no kaut kāda mais ar ziliem uzrakstiem. Kartupeļu porcija ir normāli liela, bet mums iedeva jau aukstus :( Dzērienu no Latvijas arī nav. Bet lielais pepsi maksā tikai 0.50 santīmus. Ja pie visiem sīkumiem tiks piedomāts un pieņems vēl vienu darbinieku, tad iespējams ka būs ok!Pārāk kgardi jau nebija, bet apmēram hesburger līmenī, tikai krietni lētāk! pa 1.80ls jau var labi paēst!
13/07/2009 19:48
Gizmo: apkalpošana viduvēja, ēdiens sātīgs, ilgi negriās ēst pēc tam,nevis kā makdonaldā. Smuka metene pie kases strādā :)
13/07/2009 23:58
Andris: Redzēju sižetu Panorāmā,malači super.Lai Jums veicas,bet šefpavāru gan esat pieņēmuši darbā totālo zagli.krāpnieku,alkašu.Zinu jo viņš pie manis arī ir stādājis vēl šodien ir parādā uzņēmumam un veselai virknei darbinieku.Un vēlkas ja darbā tiek pieķerts uzreiz skrien uz VID un Darba inspekciju.Mēsls totāls.
14/07/2009 15:47
D1: Gaidu LatBurgeru Imantā ... visā rajonā nav nekā līdzīga - ietu katru dienu!!! :)
14/07/2009 16:27
Sveta: Piekrītu Andrim, jo arī es strādāju ar viņu Depo, alkaš, zaglis, melis un simulants, kā arī visam Depo ir parādā. Un turklāt, cik man zināms ir sēdējis čokā, par zagšanu sabiedriskajā ēdināšanā Padomju laikā.
14/07/2009 17:28
iBlog.lv: biju un man garšoja, vienīgi salvetes derētu vairāk.... noteikti vēl kādu reizi tur ēdīšu
19/07/2009 17:03
Ir: Jeela kotlete, sazhuvushi frii kartupeli un nebaudaams kechups.
21/07/2009 23:58
justme: Iegaršots Latgales konkrētais un latvju vistu pirkstiņi - ir ok! Arī frī bija baudāmi, tikai pie mērču sortimenta var piestrādāt - bija tikai kečups un krējums ar dillītēm

Kopumā - malači, lai Jums veicas!
22/07/2009 13:54
quallis: Forši, ka nenolaiž rokas, bet meklē savu vietu šajā laikā!

Mīnusi:
neatstrādāta apkalpošana;
slikta ventilācija;
nepievilcīgi izskatās no ielas

Kopumā ļoti gribas, lai izdodas!!!
Plusi:
vietējā produkcija (vismaz 55% :) );
svaiga produkcija;
nacionālā stilā;
veidojas laba atmosfēra iekšpusē
24/07/2009 23:35
Ēvalds: Andri un Sveta!Zinu un pazīstu šefpavāru ko rādīja TV. Viņš nav ne zaglis, ne alkaš! Tā ir Jūsu totāla apmelošanas , var teikt kampaņa. Zinu visu situāciju cien. Andra kungs, jo sekoju un redzēju kas un kā notika. Būtu kaunējušies apmelot!!! Pirmkārt viņš nestrādāja pie Jums. Otrkārt, viņš strādāja pie Jūsu sievas, ja nemaldos! Treškārt, kad Jūs kopā sākāt, līdz brīdim kad cilvēkam plīsa kājai Ahila cipsla un jūs paši aizvedāt viņu uz slimnīcu bija viss OK! Cilvēks nāca pie Jums ar slimības lapām uz parakst, sākuma ar bija OK!Bet tad kad Jūsu uzņēmumam jau gāja pavisam švaki, nez kapēc pret viņu Jums pēkšņi parādijās sava veida naids? Pats viņu trīs vai pat četras reizes vedu ar slimības lapām pie Jums uz parakstiem! Tad ko Jūs cienījamais Andra kungs darījāt? Jūs vienkārši par viņu izņirgājāties! Savādāk jau to nosaukt nevar! Jūsu kundze atteicās tās parakstīt un sūtīja pie Jums. Jūs savukārt atteicāt jo redziet, viņa priekšniece esot Jūsu kundze!Nu lai tad ejot vien pie viņas! Un tā tas turpinājās reizes trīs vai četras. Kas cits jebkuram citam cilvēkam būtu darāms pret tādu patvaļu un rīcību??? Iet pie kā??? Tikai un vienīgi uz tām iestādēm pēc kaut mazas, bet palīdzības!!! Tā kā zadzis viņš no jums nav ne ko! Vienkārši naids (tikai par ko) Jums ir aizmiglojis prātu! Bet Dievs nav mazais bērns, viņš visu redz! Un piedod Dievs viņiem, jo viņi nezina ko dara!
25/07/2009 00:04
Ēvalds: Jā, pavisam piemirsu! Sakarā Svetu! Es ļoti bieži ar to pašu šefpavāru braukāju uz to Depo, kur Jūs it kā kopā strādājāt. Nu pēc jūsu vārdiem sanāk ka viņš tur nevar nemaz parādīties ar kā pircējs!!! Bet viņs tur satiekvecos kolēģus un ļti siltas un draudzīgas ir viņu attiecības. Pats biju klāt un redzēju, kā arī dzirdēju! Biju klāt pie preču maiņas. Tad kapēc Jūs vēl tā apmelojat viņu??? Vai viņš bija tik slikts??? Un kā Jūs varat zināt tādas nianses par padlaikiem? Jūs bijāt klāt??? Tad nu sanāk kad Jūs esat mele!!! Latburgera šefpavārs ir labākais ko pazīstu!!! Ne velti viņš ir strādājis labos krogos un Kiprā bija šefpavāra asistents!!! Visu cieņu, bet beidziet apmelot cilvēku!!!
25/07/2009 00:19
Ilze: Sveicināti! Izlasīju visus komentārus, un biju šokā par Svetu!!! Viņa bija gan mana gan šefpavāra kolēģē. Man par Svetu palika liels kauns, ka tādu varēja ko rakstīt!!! Sveta! Tev neliekas, ka Tev būtu viņam, šefpavāram,jābūt pateicīgai, par to ka viņš, kad Tu aizgāji no Depo pieņēma tevi darbā??? Tāpat kā mani! Viņš, kurš pirms atvēršanas un pēc tam rāvās vaiga sviedros. Un.... pazīstot Tevi Sveta...tu ļoti slikti runāji latviski, kur nu vel gramatiski pareizi rakstīt. Pa kuru laiku tāds progress??? :D Tapēc vien liekas ka nerakstīji tu!!! Mans bijušais kolēģis un šefpavārs bija, ir un būs labākais, kurš vienmēr nāks pretī ja vajadzēs un strādās pēc goda un sirdsapziņas!!! Tā kā beigsim nomelnot un apmelot normālus cilvēkus!!! Ar cieņu, bijusī šefpavāra darba kolēģe!!! Jā, un pareizi viņš darīja ka gāja uz tām instancēm!!! Turies šefiņ!!! Mēs bijušie kolēģi esam ar Tevi!!!
25/07/2009 14:35
Vita: Labdien! redzējām reklāmu TV un no Rīgas otra gala braucām speciāli uz šo ēstuvi. Bija labi, neko piebilst..vajag tik atvērt vēl kādā citā vietā..ja jāizvēlas starp ārzemju un latviešu produkciju, izvēlēšos latviešu un produkciju. ja būtu tuvāk mājām ietu biežāk. domāju, ka nevienam īpasi neinteresē, kas ir šefpavārs, galvenais ir kvalitāte..tā turpināt. un ja runā par pārdevējām, gan iemanīsies..jo nesen ir atvērsies un cilvēki iestrādāsies. prieks par uznēmīgiem cilvēkiem.
25/07/2009 18:40
Elīna: Vai kāds nezina kā būtu iespējams sakontaktēt šo uzņēmumu?
27/07/2009 11:28
kentucis2: Loti garsigi bet man liekas kad pardeveja ir bisku kurla jo es paludzu hambureru bez tomatiem un sipoliem bet man iedeva gan ar tomatiem gan ar sipoliem bet ta viss bija garsigi vienigi kotlete tada cieta un man liekas ka kartigi neizcepta. Cola ka jau parasti kartupeli nesazin no kurienes es laprat gribetu visu ka magdenalda.Viss parejais garsigi.
28/07/2009 19:11
LAT BURGERS: LAT BURGERS. Gribam izteikt pateicību visiem komentāru autoriem,gan par pozetīviem komentāriem,kas dod spēku un gribēšanu tālāk attīstīt uzņēmumu,gan par kritiku kuru obligāti ņemsim vērā un centīsimies piestrādāt pie visām ieteiktajām pozīcijām.
Mūsu uzņēmums tika atvērts 3 jūnijā. Pagaidām esam (maziņi),jo ko var gribēt no divu mēnešu jauna bērna.
Mēs tiešām cenšamies,- gaļa no Rīgas miesnieka,vista-no Ķekavas,bulciņas-no Latgales,dārzeņi-no mūsu lieltirgōtājiem.
Iepriekš pasakamies par jūsu atbalstu,kad apmeklējat tieši LAT BURGERU.

Ar cieņu,Jūsu LAT BURGERS.
p.s.komentāru pievienojis-N.Lazdiņš.-29219459
30/07/2009 19:16
es: Kopumaa garshiigi,vienigais likaas,ka vajag maizi uzsildiit vai arii vairak meerci,lai taa bulcinja ir miikstaaka,bet galja un fri super garshigi!
Miskaste izmeshanai vareetu buut lielaka,jo krita aaraa...
Bet vispar jums vajadzetu lielaku reklamu par sevi taisiit,jo ljoti interesanta ideja un ja vairak cilveku zinatu,vairak apmekleetu.
Paldies!
03/08/2009 19:03
zveers: Nu ko gan daudz lai bilst - bija labi..beidzot izbaudiiju ko noziimee svaigs burgers..patika..:)
03/08/2009 21:30
Marta: Vakar biju ieskrējusi..1.reize - 1.priekštats - Varēja normāli paēst tikai bija atbaidošs skats no ārpuses..Tāda bomzīga māja..No Ziepniekkalna ir gabaliņš..Wot kaut būtu tāds Latburgers Ziepniekkalnā..Ietu katru dienu.Un cenas arī ir labas.Gaļa man likās baigi garšīga ,lai gan kartupeļus nenobaudiju ,bet burgers kā jua burgers nekāda vaina... ;).
04/08/2009 12:44
Kristaps: Vieta patiešām diezgan pabriesmīga, vakarā nav īpaši omulīgi.

BET burgeri bija patiesām ļoti ok ! Latgale skonkrētais baigais makans, apēdu un vairs neko negribējās. ieteikums - varētu vēl kādu savā'daku burgeri sadomāt. varbūt mazliet eksotiskāku ar ananāsiem, ķīnas mērci, vistiņu un kādiem salātiem .. MMM

VEIKSMI! :)
07/08/2009 12:17
Latburgeru mīļotāji: Sveikiņi.......
Latburgerā jūtos, kā savās mājās, kas atrodas paradīzē, glūži kā septītajās debesīs.Daudzas reizes esmu vēlējies tur palikt pa nakti, sajust šo kārdinošo Latgales krietnā hamburgera smaku.Hamburgera dēļ esmu pametis sievu ar bērniem.Dažreiz pat murgoju, ka jūs, kāds nelietis ir apzadzis un ir beidzies šis dievīgais, pārmērīgi gardais un vilinoši taukainais šķiņķis.UN IR BEIDZIES "PEPSI"
Es Vēlos lai manu galvu stutētu gardās hamburgeru maizītes ar kraukšķīgo šķiņķīti un to zaļo lietu,kas atrodas šajā perfektajā un debešķīgajā hamburgerā.Mana karstākā vēlēšanās ir palikt pie jums pa nakti un apēst visus hamburgerus, kas atrodas jūsu virtuvē bijušos, esošos un noteikti topošos.Ja jums kādreiz pazūd hamurgeri, tad nedusmojaties, jo tas noteikti būšu es ar smago, kas piebraucis pie sētas durvīm...Labrāt no sākta gala ietu skolā, bet stundas gan bastotu, jo neizturētu pa logiem nākošo smaku.Un tad es uz karstām pēdām skrietu uz mājām piešķilt smago, kuram atkal ir beidzies bendzīns, ielietu tur latburgera mērci un aidā uz latburgeru.Ak nē un par nelaimi sētas durvis ir slēgtas, bet tas mani neaptur.Es triecos cauri šīm dzels,necaur šujamā tērauda durvīm un tieši hamburgeros......


"Hastala vista beiby...."
08/08/2009 13:25
LAT BURGERS: Jāā LATBURGERU Mīļotāj nezinnam kas Jūs esat,bet ja mums būtu tādi Fani kā Jūs mēs sāktu atvērt savasfiliāles ne tikai katrā rajonā un Rīgas centrā,bet noteikti arī visā Latvijā.Bet visumā tīri jautrs teksts.Jūs gadijumā nēesat rakstnīks -? -Šī vārda labā nozīmē.

Ar cieņu LATBURGERS.
08/08/2009 18:49
Latburgeru mīļotāji: Paldies bet neesmu..Vai jūs varētu pateikt jūsu ē-pastu.Labrāt jums aisūtītu video ko sagatavoju speciāli Lat burgeru ēstuvei...
08/08/2009 21:26
igo: sodien jau kaarteejo reizi biju latburgeraa, bet diemzel neko labu nevaru teikt... laikam vairs neieshu tur, jo burgers bija bez salatiem un galas bija 2x mazakk.... saak jau ekonomeet
08/08/2009 22:34
Andris liepins: nez nez es gandriz meli nokodu :D nu man patik loti
09/08/2009 10:58
Līga: ļoti gribētu uzzināt darba laiku. nu mani te visi ir sakārdinājuši un rīt iešu iemēģināt!
09/08/2009 22:47
Gardēdis: nu viss ir baigi garšīgs un viens burgers ir divreiz lielāks par makdonalda burgeri un cena tā pati,ne smakas no ķimijas,tiešām garšo kā nupat taisīts.Telpas tādas paprastas,bet tas sekundārs pasākums,galvenais kāds saturs.Cik noprotu...vietas izvēle ir finansiālu iemeslu dēļ,bet ja tādu iestādi ierīkotu tuvāk centram,domāju ka apmeklētāju netrūktu, jo pa kādiem 2,5Ls var piestumties(vidusmēra lieluma cilvēks)nu pamatīgi
Vienīgais iebildumas gan par apkalpošanu.Puiši tādi palēni un meitene drusku aizmāršīga un salvetes ir pa maz.
kopējais secinājums:
+laba ideja,garšīgi,lielas porcijas,dabīgi produkti
-apkalpošanas ātrums
11/08/2009 14:10
Normunds Lazdiņš: LATBURGERS-darba laiks no10.00-20.00 Varbūt Jums ir savi priekšlikumi par Bistro darba laiku.Bija doma strādāt diennakti,bet esam pārāk tālu no centra,un tomēr mūs ir pagrūti atrast.

Ar cieņu LATBURGERS :-)
12/08/2009 16:10
iBlog.lv: ieteiktu, kādas izkārtnes/norādes uzstādīt uz LATBURGERU, jo atrast tiešām ir grūti. ar pirmo reizi arī garām aizbraucu, bet pēc tam jau atrast viegli :)
14/08/2009 11:55
Burgers: LATBURGER! :)

Jums vajadzētu piedāvāt burgerus ar piegādi! Tā Jūs varētu izsist no tirgus MCDonald un Hesburger! :D
14/08/2009 16:25
girts: laba ideja, tad nevajadzeetu veert filiaales citur, kas ir nedaudz risky
14/08/2009 17:56
Egons: Slavēt sevi jau esat iemācījušies un pat Latburgeru debesīs celt arī iemācījušies- cik tie lēti un gardi. Galvenais "Latvijas produkti". Smiekli nāk. Neesam mēs tak muļķi.
Latvieti tomēr ar to nevarēs nopirkt. Nav Jums tie garšīgi - gaļa negaršīga, kartupeļi nedacepti, sieru knapi var saskatīt, bet tomāts ha-ha-ha. Jūs pat necenšaties neko labot, tikai acīs mākat miglu pūst.
Neiesaku iet, nav to vērts.
14/08/2009 19:57
zale: jaunam uzņēmumam ļoti labi, bet, ja neņems vērā kritiku tad aizies pa burbuli!

cilvēku negrib vienkārši labāk un latviskāk GRIB AR KATRU REIZI LABĀK, VIENMĒR KAUT KO JAUNU (lai acis ir kur pamielot)

McDonald pieeja ir neforša un bieži vien jāmaksā vairāk nekā domāts, jo tas tak maksā vēl un patiesībā viena siera šķēlīte maksā kā viens burgers - KAZINO POLITIKA!

BET NAV KO TEIKT CILVĒKIEM JAU PATĪK KAD VIŅIEM KĀDS LIEN DIRSĀ.
08/09/2009 14:27
Kens: Egon, tu vispaar esi tur bijis??? Gudri d... jau var visi... kad buutu pasham kkas jaaizdara tad aste starp kaajaam un prom :D
14/09/2009 17:03
STOP: Izlasot sito rakstu un komentarus speciali atbraucam no pierigas uz LATBURGERU paeest, bet beigas sanaca kartiga vilshanaas. Biezi edam MCdonalda, parettam HESBURGERA un esam bijusi arzemes BURGERKINGaa. Iebraucot taja dzivojamaja masiva sakuma likas, ka latburgers vispar atrodas dzivoklii :D bet tomer nee, vispar pec areja skata un iekseja iekartojuma varetu dot nosaukumu LatPSRSBurgers :D panjemam divus LAT-komplektus.
-Tos mums iesainoja plastmasas maisinjos... (vispar jau tos veikalos iznjem no apgrozibas un MC lieto ertakus papiira maisinus, tajos plastmasas viss piesuut)
-FRII kartupelji bija ka no MAXXIMAS saldetavas, robainie - majas cepshanai. Saldi (laikam saals zheel) ar divainu piegarshu. Makdonalda tie kartupelishi ir tadi kraukskiigi, saalji...
-Ierastas kolas vietaa - pepsi :/
-Rigas burgeram vai ka vinu tur zin uz papiira rakstiits HAMBURGER :DD
-Rigas burgers daudz neatskiras no ta, ko var nopirkt Statoila pa tadu pasu naudu, tacu man personigi tie otrie labak garso.
-To burgeri nevis cepa uz vietas, bet izvilka no kaut kadas termo kastes un uzlika uz pe4kas uzcepties (labi, ka mikrovilnii nelika) Liels jau vinsh izmeros bija, bet MC tomer vini ir garshigaki. Pac majas var panjemt pargriezt bulcinju uz pusem, ielikt vidu kotleti un kaaposta lapu un kecupu... EHHH
17/09/2009 22:14
Staaar: Sasodīts... redzēju pa TV slavas dziesmas un nolēmu iebraukt paēst un secinājumi ir sekojoši:
Mīnusi
1. bez tomtom nebūtu iespējams atrast
2. exterjera dēļ baidījos iet iekšā
3. iekšā smird pēc eļļas
4. durvis līdz galam vaļā (laikam sava veida tvaika nosūcējs) un līdz ar to iekšā ir tik pat auksts kā ārā un nācās āra jakas nenovilkt, lai nenosaltu
5. frī kartupeļi izskatās dīvaini
6. burgeris bija viegli silts

Plusi:
1. burgeri un kartinjus var ēst

Secinājumi:
Cena 2.75Ls par komplektu sastāvošu no dīvaina izskata kartupeļiem plus maigi silta burgera plus 2 aukstiem 0.33 pepšiem ir, maigi izsakoties, pārpūsta.

Un nevajag stāstīt par kautkādu uzņemšanos un astēm kājstarpē... Ja tomēr taisi, tad taisi līdz galam nevis uzbliež, kaut ko uz ķep ļep, un pārdod kā mega produktu!!!

Un uzņemums aizies pa burbuli nevis klientu kritikas dēļ, bet uzņēmēju nemākulības un stulbības dēļ!!!
30/09/2009 14:06
Latburgeru mīļotāji: VAkar kārtējo reizi biju latburgrā un pamanīju taukaināku šķiņķa gabaliņu man notecēja gara siekala un es nezināju ko īsti darīt un es paķēru lielu zaļu salātu lapu kā arī kečupa toveri un metu cilvēkam, kurš turēja šo gardo šķiņķa gabaliņu,bet viņš aiz šoka izdzēra visu pepsi,kas atradās automātā un es biju bēdīgākais cilvēks uz zemes virsas.Bet tad man ienāca prātā, kāda doma, es nopirku ar eļļu pilnos kartupelīšus un iestūmu tos savā lielajā atverē kaķa ātrumā un noslāpēju savu agresiju pret šo launo cilvēku.Pēdējie vārdi ko es varu teikt, ka LATBURGERS ir visa mana dzīve!!!!
18/10/2009 13:05
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: